DIERENKLINIEK CHIARA

*********************************** WELKOM OP DE WEBSITE VAN DIERENKLINIEK CHIARA **********

Dierenkliniek Chiara is opgericht in 1997 door Fokje de Kloet en Liesbeth Meijs. Doordat we een kleinschalige praktijk wilden blijven, konden we de intensieve contacten met onze klanten blijven houden en is het aanspreekpunt altijd persoonlijk gebleven. Ons team bestaat op dit moment uit 2 dierenartsen en 1 paraveterinair.

Wij werken uitsluitend op afspraak. In overleg kunt u op een geschikt tijdstip een afspraak maken en uw wachttijd is minimaal. De dieren zijn veel rustiger (geen wachtkamer-stress), spoedgevallen kunnen sneller worden geholpen en wij kunnen ons beter voorbereiden op de volgende patiënt.

Ons enthousiaste team is goed op elkaar ingespeeld en neemt uitgebreid de tijd. Onze kennis en ervaring verbeteren wij continu door middel van literatuur, lezingen, cursussen en regelmatig overleg met specialisten.

Wij hebben de mogelijkheid om in ons eigen laboratorium veel onderzoeken van b.v. urine, bloed en ontlasting, zelf te doen. Ook is de kliniek voorzien van rontgenapparatuur en een uitgebreide operatiekamer. De dierenartsen hebben ruime ervaring in gebitssaneringen en bijna alle operaties. Er wordt gewerkt met gas-anaesthesie, moderne narcose middelen en waak-infusen om de risico's minimaal te houden. Daarnaast hechten wij groot belang aan een goede pijnbestrijding tijdens maar ook na de ingreep !

Wij hebben begeleidingsprogramma's voor patiënten zoals: de gebitscontrole, dieren met overgewicht, drachtige dieren, puppy's & kittens, de puber-check voor pups en het seniorenprogramma voor honden en katten op leeftijd.

Second opinion: Door onze ruime ervaring en moderne onderzoeksmethoden worden wij vaak geraadpleegd voor ingewikkelde gezondheidsproblemen.

De balie van dierenkliniek Chiara is geopend van maandag t/m vrijdag van 9-16 uur en op maandag en vrijdag ook nog van 18-19.30 uur. Hier kunt u terecht voor het afhalen van de medicijnen van uw huisdier, maar ook voor deskundig advies bij de aanschaf van zaken als vlooienbestrijdingsmiddelen, ontwormingkuren, verzorgingsprodukten, voedinggsupplementen en voeding.

Naast speciale dieetvoeding is ook gewone voeding voor uw huisdier in onze kliniek verkrijgbaar. U kunt o.a. terecht voor de merken: Hill's, Royal Canin, Virbac Vetcomplex, Vet Concept, Trovet, Specific, Acana, Orijen en Applaws. Staat uw merk hier niet bij neem dan gerust contact met ons op want wij kunnen over een groot assortiment beschikken. Als wij uw produkt niet op voorraad hebben dan bestellen we het voor u, uiteraard zonder extra kosten.