DIERENKLINIEK CHIARA

*********************************** WELKOM OP DE WEBSITE VAN DIERENKLINIEK CHIARA **********

Dierenkliniek Chiara

Dierenkliniek Chiara is een kleine eerstelijns-kliniek voor gezelschapsdieren. We behandelen in de kliniek honden, katten, konijnen en knaagdieren. Naast onderzoek en behandeling van zieke dieren en preventieve gezondheidszorg (vaccinatie, vaccicheck) kunnen ook gebits-saneringen en diverse operaties in onze kliniek worden uitgevoerd. Speciale mogelijkheden zijn er voor diagnostiek en begeleiding van honden met chronische jeuk- en allergie-klachten.

Dierenkliniek Chiara is opgericht in 1997. Doordat we een kleinschalige praktijk zijn kennen we veel klanten persoonlijk en hebben we voor elke dier ruim de tijd. We werken uitsluitend op afspraak. De wachttijd is daardoor beperkt, de dieren zijn veel rustiger en spoedgevallen kunnen sneller worden geholpen.

Tijdens de openingstijden van de balie kunt u terecht voor het afhalen van de medicijnen van uw huisdier, maar ook voor deskundig advies bij de aanschaf van o.a. vlooienbestrijdingsmiddelen, ontwormingkuren, verzorgingsprodukten, voedinggsupplementen en voeding.

Naast speciale dieetvoeding is ook onderhouds-voeding voor uw huisdier in de kliniek verkrijgbaar. In ons assortiment hebben wij tevens graan- en glutenvrije dieetvoeding (oa. blaas-, nier- en hypoallergeen dieet) ! Neem gerust contact met ons op want wij kunnen over een groot scala aan merken voer beschikken.