DIERENKLINIEK CHIARA

*********************************** WELKOM OP DE WEBSITE VAN DIERENKLINIEK CHIARA **********

NIEUWS & ACTIES

* UW HUISDIER VRIJ VAN VLOOIEN, TEKEN EN WORMEN !
Goede preventieve parasieten-bestrijding is het hele jaar door belangrijk om uw huisdier gezond te houden. Er zijn enorm veel middelen verkrijgbaar maar helaas zijn niet alle producten even goed werkzaam. Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken. Daarom kunt u bij Dierenkliniek Chiara terecht voor advies over effectieve parasietenbestrijding. Wij werken uitsluitend met aangetoond goed werkzame producten in verschillende toedienings-vormen. Voor elk dier kan zo de meest passende parasieten-bestrijding worden samengesteld.

* DIERENARTS FOKJE DE KLOET
Na meer dan 25 jaar heeft Dierenarts Fokje de kloet per 1 januari 2023 onze kliniek verlaten. We zullen haar missen en we wensen haar veel succes en geluk voor de toekomst. Fokje wil iedereen hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren.

* BEHANDELING VAN ALLERGIE BIJ HONDEN
Sinds enige tijd werken we in onze kliniek met nieuwe middelen bij honden met allergische huidklachten. We zetten deze middelen in omdat zij effectiever en sneller werken en bovendien veel minder bijwerkingen hebben dan de tot dan toe gangbare medicijnen zoals bijvoorbeeld prednisolon. Bijwerkingen van prednisolon zijn o.a. veel drinken, veel plassen, veel hijgen, toegenomen eetlust, dikke buik, dunne vacht, braken, verminderde weerstand of het ontwikkelen van suikerziekte. De nieuwere middelen vertonen deze bijwerkingen niet en de resultaten zijn erg goed. Toediening kan gebeuren in de vorm van tabletten of een maandelijks injectie. Na start van de behandeling verdwijnt de jeuk snel hetgeen het leven voor een allergische hond en de eigenaar een stuk aangenamer maakt. Bent u benieuwd of uw allergische hond in aanmerking komt voor een van deze behandelingen neem dan contact met ons op !