DIERENKLINIEK CHIARA

*********************************** WELKOM OP DE WEBSITE VAN DIERENKLINIEK CHIARA **********

NIEUWS & ACTIES

* DIERENARTS FOKJE DE KLOET
Na meer dan 25 jaar heeft Dierenarts Fokje de kloet per 1 januari 2023 onze kliniek verlaten. We zullen haar missen en we wensen haar veel succes en geluk voor de toekomst. Fokje wil iedereen hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren.
 

* PROTECTION BOX: DE IDEALE MANIER OM UW HOND EN KAT GEZOND TE HOUDEN; MET GRATIS ONTWORMING !
De PROTECTION BOX bevat alles om uw hond of kat 3 maanden vrij te houden van parasieten. Het revolutionaire middel VECTRA beschermt niet alleen tegen vlooien, teken, (zand)vliegen, luizen en muggen maar houdt ook de omgeving vrij van vlooieneitjes en -larven ! De pipetten zijn bovendien voorzien van een speciale applicator waardoor toediening veel gemakkelijker is dan via een gewone spot on pipet. Tevens bevat de protection box een ontwormingskuur, werkzaam tegen alle soorten wormen inclusief hartworm. Bij afname van 1 protection box ontvangt u de ontwormingskuur helemaal gratis ! De protection box wordt individueel voor uw huisdier samengesteld op basis van het gewicht.

* RAW VETERINARY DIETS
Veilige diepvries KVV voor honden met specifieke aandoeningen. Kijk voor meer informatie op de website van RAW Veterinary Diets. De KVV worsten zijn op bestelling leverbaar per doos van 12 stuks.
 

* NIEUWE ONTWIKKELINGEN IN DE BEHANDELING VAN ALLERGIE BIJ HONDEN
Sinds enige tijd werken we in onze kliniek met 2 nieuwe middelen bij honden met allergische huidklachten en jeuk: Apoquel en Cytopoint. We zetten deze middelen in omdat zij effectiever en sneller werken en bovendien veel minder bijwerkingen hebben dan de tot dan toe gangbare medicijnen zoals bijvoorbeeld prednisolon, atopica, en sporimune. Honden die op deze medicatie bijwerkingen (veel drinken, veel plassen, hijgerig, dunne vacht, braken) hebben of langdurig medicatie nodig hebben komen in aanmerking voor behandeling met Apoquel of Cytopoint. Apoquel wordt toegediend in de vorm van tabletten. De behandeling met Cytopoint bestaat uit een maandelijkse injectie. Tot nu toe zijn de resultaten erg goed. Na toediening verdwijnt de jeuk snel hetgeen het leven voor een allergische hond en de eigenaar een stuk aangenamer maakt. Bent u benieuwd of uw allergische hond in aanmerking komt voor een van deze behandelingen neem dan gerust contact met ons op !